Lördagen den 28 Mars

Uppdatering.
sådär, nu är allt städat och klart ;D fyfan vad skönt. Har dammat och dammsugit precis ööööööverallt. Känner mig ganska stolt, för det var himla längesen jag gjorde det. Det märktes också, damm i precis hela kevins rum :O Men nu är allt borta. så nu är det fint och luktar gott överallt.
Och nu har bror och Sara kommit, så resten av folket kommer runt 17.30 - 18.00. :) sen dyker det upp folk även lite senare.
uppdaterar mera imorrn antagligen.


Have a nice day fuckeeeeers. ;D

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Old Pic,
     
   
My Life, My everything. <3 ;*


Lördagen den 28 Mars

Goooooooooood morgon! ;D
NU är man vaken och håller på att tvättar, Började tvätta kl.7 och tvätttiden är slut 11.30. Behöver rena kläder. ;D nog för att det inte är mycket kläder för jag tvättade här för nån dag sen, men det blir litegrann. :) så skönt att få allt upptvättat och rent, det luktar så förbannat gott :D Det är nog största anledningen till varför jag tvättar, tror jag. :)
Och ikväll blire party, så ska försöka städa undan lite här hemma också, ska försöka mig på min sons rum och städa också, det ser ut som ett bombnedslag.Har inte orkat göra något med hans rum än, men han kommer hem i morrn så då behövs det tills dess. :)  Och dom här dagarna utan honom har varit jobbiga, :( det är så tomt utan honom. Uusch.
Men får tänka positivt, att han verkligen kommer hem i morrn. <3 ;*

Idag mår jag bättre än igår iaf, har nog sovit bort all feber, hoppas jag. Men mår iaf mycket mycket bättre. :)
Jahapp, snart springa till tvättstugan igen. :)

Uppdaterar kanske mer senare. :)
 


I miss you so much sweetie <3 ;*


Fredagen den 27 Mars

Läääääängsen man uppdaterade här, ja jag vet , men det är bara att vänja sig ^^

Nu har jag precis slutat jobbet och är helt slut i kroppen, har jobbat med feber nästan heeela dagen. Ville inte vara hemma, vet då att jag bara blir sängliggandes och sover, bättre att röra på sig och försöka hålla igång tills man ska sova till natten istället och sova hela natten. Och hoppas på att man är bättre i morrn.

Den här veckan har gått as fort. Vet inte vad vi har hunnit med på jobbet. Men det är ganska mycket skulle jag tro. Som vanligt, vi har iofs haft många praktikanter denna vecka också så det har rullat på ganska bra. :) Vi håller på att bygga tvättstuga i 9an nu också ;D inte en dag för tidigt. Ska bli så skönt att få en egen tvättstuga här nere istället för att behöva springa till det andra huset hela tiden.

I helgen ska det vara party hos mig, ska fira Sara som fyllde 17år igår ;D <3 Grattis till dig sweetheart <3 Nu är det bara ett år kvar tills du är 18 :D sen jeflar blire krogen för din del. :) Det kommer att dyka upp lite folk. Så kommer väl bli en bra kväll hoppas jag .  :)

Och jag saknar min Bääääse nå så otroligt, han har varit hos sin pappa sen i tisdags. :( helt tomt här utan honom,
Ingen som går och ropar "mamma, kom hit" , "mamma titta kung panda" , "mamma jag vill ha välling" , åhåå, så tomt utan honom. Ingen Kevan som ligger och sparkar mig eller kramar mig på nätterna :( Men det är bara att vänja sig, andreas ska väl också skaffa en lägenhet snart så då kommer jag att ha honom varannan vecka i vilket fall.
Men får träffa Bäsen på söndag igen, och det ser jag framemot. :) Mammsen saknar dig mitt hjärta. <3


Nej dusch nu , sen blire att ligga framför tvn resten av kvällen och ta det lungt. 




    
                                 You are my life, My everything. <3 ;*




Lördagen den 21 Mars

Vilka jävla idioter ni är. fan har ni inge mer vett i huvet än såhär?! Hur pantade är ni egentligen?
Stora jävla skithögar är ni. Hur fan kan man vara så fega som ni är? Känner ni er tuffa och coola nu? Så töntigt av er! Bry er om era egna skit liv istället, skit i vad andra gör. Skaffa er ett eget liv. Blir så förbannad på människor ibland. Så dum i huvet som ni är går fan inte att bli. Skylla på en fylla huuuur moget är det egentligen?

Jag orkar inte med den här skiten längre, jag flyttar snart. Jag har inget här att göra längre man blir bara trakasserad hela jävla tiden! Jag är trött på den här skithålan. Egentligen borde man byta identitet och allt så man blir en helt ny person. Så INGEN vet vem eller vart man är så man kanske kan få ha sitt liv IFRED! Varför ska man orka bry sig om en annans liv när man har ett eget liv att tänka på? Jävla idioter!! Gå och dö eller nått!!



Nu blire lite uppdatering ifrån igår Fredag.
Igår var jag ledig och tillbringade dagen i stan. Helt underbart. <3
Och sen på kvällen kom Putte och Sara och sov här, dom ska stanna hela helgen. :) <33
Så jävla kul att dom kommer hit, så längesen man träffade dom, inte ofta man gör det heller längre. :/ det händer nån gång då och då.
Senare på kvällen blev det bowling, så jäääävla klockrent ;D nog för att jag förlorade, men förlorade endast med 4 poäng så det var duktigt ändå tycker jag. :)

Idag kommer vi att tillbringa dagen framför tvn typ, det är  hockey 15.30, färjestad mot skelefteå, och sedan bandy VSK möter Edsbyn 15.45 så det kommer bli lite zappande mellan kanalerna. ^^

Nu orkar jag fan inte skriva mera. Hörs. hejdå.


Onsdagen den 18 Mars.

Hejsan.

Dagen idag började med att fika lite med kollegorna, sen efter det bar det av till tandläkaren med lillsyrran. Hon ville att jag skulle följa med så jag ställde gärna upp. :) Hon ville inte gå själv.

Efter det åkte vi in till stan och träffade mor, gick lite på stan och shoppade lite smått och jag piercade även mig på överläppen. Fyyyyyfan vad nervös jag var, men det var ganska onödigt för det gjorde inte ens ont det gjorde fanimej så mycket ondare i underläppen, jag var bara extremt rädd för nålen och jag varnade även han som skulle pirca mig att om jag såg nålen så kunde jag svimma haha, han tittade skit konstigt på mig och sa "okeeej" ;D han måste tyckt att jag var typ... dum i huvet eller nått.

Efter staden blev det att åka hem, och fika med kollegorna igen. Sen därefter blev det en tripp till lillebror Daniel som blir 11 år idag ;D Grattis på honom! <3
Usch, känns som igår han var liten ju :D
Men tiden går fort, lillpysen min han blir ju 3 i år. Börjar känna mig gammal . HAHA ;D
Nejdå, så farligt är det faktiskt inte. :)

Och jag har även haft besök här ikväll utav sötnötar <3 ;* Heidi kom över ett tag och pluggade, efter det kom Cassa och stannade en stund. Carro hon ska sova här en natt till, jag övertalade henne :D <3 Men i morrn sa hon att hon verkligen måste åka hem och det kommer bli tomt. Hoppas att hon kommer tillbaka snart igen <3 Jag har haft hur trevligt som helst med gummsan min. <3

Nej fixa lite inför natten nu..
Nattinatt <3


Du är den som betyder allt för mig i denna värld, det är du som gör mina dagar. I Will always be by your side baby<3 ;*


Tisdagen den 17 Mars.

Men god morgon världen! ;D
Idag verkar vara en bra dag, hoppas jag på iaf,
Iofs så gick jag upp 4 imorse, kunde inte somna om. Men jag är hur pigg som helst just nu, men det brukar kunna komma igen under dagen då man bara vill sova. haha. Brukar vara så. ;D

Dagen igår på praktiken gick allt skit typ iaf till en början. :/ allt pajade. Inget gick som man ville. Men det måste väl finnas såna dagar också. Allt kan inte gå som man tänkt sig jämt.
 Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv 9 så jag ska gå till dagis med lillpysen. Kevin sitter som vanligt och kollar på sin kung fu panda film. Den tittar han på varje morgon när han ska äta välling. :) <3

Och sis sover över här igen <3 ;* Så sjukt underbart att ha henne här, nu har jag snart haft henne här i en vecka, men inte i streck hon har varit hos Sinkke i helgen men nästan en vecka om man lägger ihop alla dagar. Hon kom hem till mig i söndags kväll igen. Alltså shit vad jag har saknat den här tiden med henne, så skönt att äntligen ha samma kontakt med henne som förr. :) Och inatt hade jag även Hampus och Sinkke sovandes här, Kev blev som galen igår kväll när dom kom, han total vägrade sova då. ;D men han somnade tillslut i min famn, men det tog ett tag. ett väldigt bra tag. hah
Imorrn är jag ledig ifrån praktiken för jag ska följa med Carro till tandläkaren hon sover här ännu en natt, men åker hem på onsdag. Sen efter tandläkaren så ska vi in till stan. Ska umgås med mamma och Carro då ;D <3 ;*

Nej keeeka lite frulle nu, sen klä på Kev och gå till dagis kanske.

Ha en bra dag alla ;D <3


 

Söndagen den 15 Mars

God morgon igen typ. hah ;D
Det blev en bra söndag iaf, har vaknat på rätt sida och sen är det hur fint väder som helst. :)
Jag somnade vid 6 halv 7 nånstans i morse. Kunde fan inte somna. Men det gick tillslut iaf. :)
Kevin kom och väckte mig vid strax efter 8 igen och bad om välling. Så då var det bara att gå upp, men han fick vänta med vällingen så vi busade en stund istället. :)

Igår hade jag och kevin en pizza och film och BUUUS kväll :D hur mysigt som helst, jag vet inte hur länge vi busade och hade oss, men det var ett bra tag. Och jag är helt galen i hans skratt när han verkligen skrattar så han nästan avlider, hans skratt gör mig så glad, den ungen är fanimej det bästa jag har i mitt liv. Jag skulle inte klara en dag utan honom. <3 Idag blir det att åka till stan och shoppa lite, får se vem som följer med. :) Jag ska försöka gå hem till morsan och farsan lite innan vi åker hem också, visst kommer att träffa dom ikväll med men ändå det är ju ett bra tag sen jag var där nu så jag får passa på att gå dit medans jag är i stan, det är ju som sagt inte lika lätt att ta sig till dom längre.


Nu blir det att fixa lite, sen bär det in till stan.
See you. <3



Jag älskar dig så otroligt mycket gubben, <3 ;*

Söndag den 15 Mars kl.3.51 >.<

Jag somnade helt galet tidigt igår ><
Somnade  med alla lampor på, datan på, kylskåp öppet på vid gavel så det är skit varmt där inne nu, måste säkert kasta alla saker som är där inne.
Leverpastejen i vardagsrummet brevid datan. Kevin sov i soffan och jag hade på nå jävla vänster
tagit mig in i sovrummet. Förstår inte hur men vaknade upp där. Jag är ganska irreterad på mig själv just nu.
Men ibland kan man inte rå för saker .

Ska snart ta och försöka sova igen,
annars kommer det inte bli en söndag som jag vill, då blir jag bara extremt tjurig,

Uppdaterar meer sen,

god natt!

Torsdagen den 12 Mars

Hejsan.
Nu sitter man här igen.
Och jag är helt tom i huvet, vet inte vad jag ska skriva.
Får lahitta på något.

Imorrn är det fredag igen, dagarna och veckorna går så fort.
Och Kevin ska inte till sin pappa imorrn, han blir hemma med mig heeela helgen :D
Vi ska ha så mysigt, ska hyra film och sånt.
Sen ska jag till Västerås och hälsa på Lite folk, tror jag det blir. :)
Annars får fan folket komma hit.
 
Och systersöt sover en natt till hos mig så mys. :) <3
Nu har kev somnat så blir att titta film med syster strax.
Vi ska glo på film heeeela kvällen. Och äta gott!
Fetiiiiiing nice :D <3


Tuuuuudeels allihoppa och natti! ;*





Åhååå, du är så underbar din Keglää, I love you ;D <3


Onsdagen den 11 Mars

Och jaaa, jag är väldigt kass på att uppdatera. ><
Men har inte riktigt haft tid. Inte riktigt haft orken heller. Kevin går i första hand. :)

Jag kan börja uppdatera ifrån i fredags.
Kevin åkte hem till sin pappa i fredags han ville ha honom så visst varför inte. Jag tänker aldrig neka honom till att ha Kevin det är ju hans son också. :) han har lika rätt att ha honom som jag har.

Sen efter min praktik kom Cassa hit på besök heela helgen och vi hade hur kul som helst :D
Lite dricka och prat och matmys i fredags, lite senare efter det blev det att gå hem till Mika och umgås.
Somnade eller ehm däckade snarare där, skulle bli att vi skulle gå hem och sova men ja det blev som det blev hehe, vi gick iaf hem på lördag morron halv 8 och självklart somnade man i soffan hemma, när jag vaknade halv 11 så hade cassa gjort hur fint som helst. Tack hjärtat :)<3

Sen senare så kom Kevin hem ifrån sin pappa och vi åkte till sura och grattade Cassas farmor. Hur mysigt som helst. Åt god mat och god fika. Saknar faktiskt att bo hemma. :/ Saknar all mat och familjekänsla.
Men nu har man en egen familj ett eget barn. :) det är också hur mysigt som helst. :)
Sen åkte vi hem igen efter all fika och god mat och senare på kvällen ganska mycket senare kom Mika hit och mööös med Cassa , ni är sååå söta tillsammans :D han stannade ända tills 4 på morron sen gick han hem igen.

Söndagen så hände det inte så mycket tror jag, kommer fan inte ihåg, har börjat blivit senil, haha :D
Men jag kan säga att jag hade en underbar helg med dig gumman, det blir fler gånger. :) <3

I måndags hände inte så mycket, var en mysig kväll med kevin <3 :)

Och igår så kom Carro hit och sov hos mig och Kevin. :) Helt underbart.
Och även HB sov här. Gissa om Kevin blev helt galen av att se moster sin :D 
Hade så jävla kul. Har inte träffat Carro på jag vet inte hur länge, jag saknar henne och resten av familjen så mycket. :(
Det är inte som förr, Har inte lika mycket kontakt. Önskar att jag inte bodde så långt  bort, eller långt bort är det inte, men det är inte lika lätt att ta sig till dom längre, det är med tåg och buss nuförtiden, det är inte alltid man har pengar att ta sig till dom och träffas. Men det får gå som det är. Kanske blir bättre i framtiden. :)

Och Jag övertalade Carro i morse om att hon skulle sova här inatt igen och det gick hon med på :D
Så jävla kul att hon vill vara här, det är som förr , måste bli fler såna här dagar och nätter. <3 Saknar den tiden.
Så inatt får jag Carro och HB igen sovandes här :D

Just nu sitter dom och tittar på High school musical 2 , ska titta på den jag med snart, om jag hinner innan den slutar.
Och själv sitter jag på msn och pratar med en underbar människa. Du är så förstående. Tack för att du finns. :) <3

Och imorgon blir det att gå till praktiken några timmar sen blir det Arbetsförmedlingen, får se om jag får ha kvar min praktik till sommaren eller hur det blir. Hoppas verkligen det för jag trivs så bra där. :)

Nej uppdaterar mer i morrn efter jag kommit hem ifrån mötet. :)

Dusch nu och sen Nattinatt! ;D







Torsdagen den 5 Mars

Hejsan,

Och jag vet att jag har varit vääldigt dålig på att uppdatera bloggen på sistonde, men har liksom inte riktigt haft tid för det.
Jag ska försöka att bli lite bättre på det.
Veckan har iaf varit bra, eller någorlunda iaf. Har varit så förkyld så man kan bli.
Imorrn är det fredag, eller rättare sagt om några minuter är det fredag, dags att sova snart, ska upp och jobba
tidigt och kev somnade ganska väldigt tidigt så lär ju gå upp med honom innan 6 iaf, xD

Cassa kommer på fredag/idag beror på vad ni säger, ;D hon kommer iaf på fredag, hon ska sova hos mig heeeeela helgen. ska bli så kul. Har inte träffat och umgåtts med henne på ett tag nu.
Vi kommer att vara utan Kev mellan fredag och Lördag för han ska till sin pappa, andreas frågade idag nämligen. Och jag sa okej. :)
Han kommer hem till mig på lördag kl.13.00 :D
Och medans jag väntar på Kev så får jag leka med Cassa. <3

Skriver mer senare, dags att sova nu. ;D
Natti och tudeeeeeeeeeeels <3


Måndagen den 2 mars


Det finns tamefanimej idioter till allt, Bry er om era egna skit liv. Men eftersom ni bryr er kan ni fan inte ha ett liv.
Vissa människor borde bara gå och dö, bara skita i andras liv. Det är upp till var och en vem man är tillsammans med, om det är en svensk eller utländsk vad fan spelar det för roll?
Det är väl ändå känslorna som avgör?!

Och när man är anonym och skriver såna saker som Du gör är man en riktigt LITEN FITTA! ursäkta språket!!
Men hur kan man vara så feg och inte ens stå för vad man skriver eller säger?
En feg liten jävla snorunge är vad du är. Väx upp.

Måndagen den 2 mars

Helloj.
Nu är en ny dag igen, dagarna går så förbannat fort nuförtiden. :/
Snart kommer mina arbetskamrater och jag har precis gått upp. Fint.
Jag skulle upp tidigare egentligen men nu blev det som det blev.
Badrummet kommer att bli klart idag, fyfan vad skööööööönt.

Och jag har gått och blivit lite små sjuk, låter som en kråka och en karl , alla undrar vem dom pratar med i telefon. haha
Ganska kul ändå. Kan leka att det är nån annan då (A)
Jag hoppas att det här försvinner snart jag vill inte låta som en karl nå mer. Eller som min chef sa "Du låter som en räv" HAH hur låter då en räv? :P
Han är lite konstig. :) Men det är ändå Leffe vi snackar om så.

Nu ska jag göra kevin färdig det är dags för honom att upp och klä på sig. Han har precis ätit välling.

Tuuuuuuuuudels ;D <3


Söndagen den 1/3 - 09

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade så det är dags.

Hejsan,
Nu är det söndag och klockan är 23.20 och imorgon börjar en ny vecka,
Ja som ni vet så har jag varit på kryssning och det var skiiiiiiiiiit kul, helt underbart att komma hemifrån,
bara komma bort ifrån allt. Bara vara sig själv liksom. :)
Hände inte så mycket mer än att jag köpte lite alkohol och sen spelade lite pingis.
Det var så mycket folk på båten så fick knappt plats i tax freen. Så jag fick vara utan godis denna gång
orkade inte trängas. Tack alla för en oförglömlig resa <3

Just nu sitter jag hemma i min ensamhet och ska snart försöka sova om jag kan.
Sitter och tänker och längtar verkligen tills jag börjar min praktik i morrn.
Jag vill inte vara hemma, jag jobbar hellre, där jag kan vara mig själv, där jag inte har några problem.
där jag endast tänker på ett jobb. Älskar verkligen att gå till praktiken. För det första är det världens bäääääästa
kollegor och världens roligaste och underbaraste människor, man har aldrig tråkigt med dom. och för det andra
så är det ett väldigt roligt jobb också. :) Jag trivs riktigt bra där.
Juste, mitt badrum är snart färdigt det blir helt klart i morrn, bara Tulle kommer så.  ;D
Fyfan vad skönt att få gå på sin egna toa igen. Saknar den faktiskt. haah.

I helgen har Kevin varit hos sin pappa och jag har jobbat och även hunnit varit iväg. :)
Idag kom Kev hem vid 19.30, och då ville han nästan direkt ha välling. Så jag har inte hunnit umgås så mycket
mer med honom sen han kom hem. Men i morrn är en ny dag med nya tag.
Hinner antagligen gosa med honom i morrn. :)


Nej nu era nötter, nu är det god natt. Måste försöka sova, Leffe och dom kommer runt halv 8 i morrn bitti.
Nattiiiiiiiiiii...


RSS 2.0